6 maj kl. 12:00-18:00

7 maj kl. 09:00-12:00

Tivoli Congress Center

Hvad er Hjertefokus?

Hjertefokus er en kongres som giver dig en unik mulighed for, at optimere dine kompetencer indenfor det kardiologiske patientforløb, du får derudover muligheden for, at møde "din" lokale specialist samt netværke med kolleger

Hjertefokus sætter fokus på AK-behandling fra A-Z med emner relateret til atrieflimren, venøs tromboemboli og problemstillinger relateret til andre karsygdomme. 

Oplægsholdere

Programmet

Nedenstående finder du programmet for Hjertefokus. Du kan også hente programmet ned her

     

    Fredag, kl 12.00-18.00

    Atrieflimren i almen praksis fra A til Z

     

     

    Speaker

    Chairman: Mathias Gräsbeck, Frederiksberg

     

    12.00-12.15

    (15 min)

    Velkommen til Hjertefokus i Region Hovedstaden

     

    Bayer

    12.15-12.20

    (5 min)

    Atrieflimren i almen praksis fra A til Z

    Chairman Mathias Gräsbeck,
    Forum Lægehus

     

    12.20-12.50

    (30 min)

    Fra mistanke til diagnose. Screening og hvem skal ikke have AK-behandling?

    Ulrik Dixen, Hvidovre/Amager

    12.50-13.20

    (30 min)

    Guide i AK-behandling. Opstart, interaktioner, dosering og meget mere

    Philip Osbak, BBH/Frederiksberg

    13.20-13.50

    (30 min)

    Forebyggelse vs blødningsrisiko. Hvilke overvejelser?

    Kristoffer Henningsen, Herlev/Gentofte

     

    13.50-14.10

    (20 min)

    Pause

     

    Chairman: Per Warrer Petersen, Gribskov

     

    14.10-14.15

    Velkommen til eftermiddagens program

     

    Chairman Per Warrer Petersen, Gribskov
     

    14.15-14.45

    (25min/5 min Q&A)

    Co-morbiditet og alder. Hvem skal have særlig opmærksomhed?

     

    Britt Falskov, Glostrup/RH
     

    14.45-15.15

    (25min/5 min Q&A)

    Når der er behov for rytme- og frekvensbehandling. Henvisning og behandlingsmuligheder

     

    Jonas Bjerring Olesen, Herlev/Gentofte

    15.15-15.35

    (20 min)

    Optimalt patientforløb på tværs af sektorer – hvordan?

     

    Mathias Gräsbeck/ Philip Osbak

    15.35-16.00

    (25 min)

    Tilbud i Region Hovedstaden – tilbud og samarbejde med den afdeling, jeg henviser til

     

    Dixen, Osbak, Henningsen, Falskov, Bjerring Olesen

    16.00-16.20

    (20 min)

    Pause

     

    16.20-17.20

    (60 min)

    Kliniske problemstillinger fra dagens program. Spørg ekspert panelet

    Alle

    17.20-17.50

    (25min/5 min Q&A)

    ’Hjertet set ud fra embryologien’

    Niels Vejstrup, RH

    17.50-18.00

    (10 min)

    Afrunding af dagen

    Chairman Per Warrer Petersen, Gribskov Lægecenter
     

    18.00-19.00

    Tid til egen disposition

     

     

    19.00-

    Middag

     

     

     

             Lørdag, kl. 12:00-15:00

    Andre karsygdomme i almen praksis

     

     

    Speaker

    Chairwoman: Gunvor Dahl, Lægerne i Lundtofte

     

    9.30-9.35

    (5 min)

    Velkommen til dagens program

    Chairman, Gunvor Dahl, Lægerne i Lundtofte

     

    9.35-10.05

    (25min/5 min Q&A)

    Perifer arteriesygdom. Valg af behandling, dosering og varighed

     

    Nikolaj Eldrup, Karkir Afd, RH

    10.05-10.35

    (25min/5 min Q&A)

    Dyb venetrombose og Lungeemboli. Diagnose, risiko for recidiv og varighed af behandling

     

    Louise Schierbeck, Hillerød

    10.35-11.00

    (25 min)

    Pause

     

    11.00-11.30

    (25min/5 min Q&A)

    Iskæmisk hjertesygdom og kombinationsbehandling – hvem og hvor længe?

     

    Lene Holmvang, RH

    11.30-12.00

    (30 min)

    Opsummering + farvel

     

    Gunvor Dahl,
    /Bayer

    Oplysninger

    Dato og tid: Døgnmøde fra d. 6. maj kl. 12:00-18:00 til d. 7. maj kl. 09:00-12:00. 

    Adresse: Tivoli Congress Center. Arni Magnussons Gade 2, 1577 København. 

    Transport: Transport til og fra symposiet sker for egen regning. 

    Middag: Middag fredag d. 6 er inkluderet samt forplejning efter gældende regler.

    Overnatning: Overnatning i enkeltværelse er inkluderet samt forplejning efter gældende regler.

    ENLI: Arrangementet er/vil blive anmeldt til ENLI inden arrangementets afholdelse.Arrangementet er efter arrangørens opfattelse i overensstemmelse med reglerne på området, selv om arrangementet ikke på forhånd er godkendt af ENLI.

    Koordinator: Helle Bødker, helle.boedker@bayer.com, eller tlf.: 61268065

    Er du interesseret i at deltage i dette års Hjertefokus?

    Skynd dig at tilmelde dig så du er sikret en plads til dette års Hjertefokus.

    Sidste frist for tilmeldning er d. 29 april.
    Tilmeld dig her