Smerter i benene
også en hjertesag

Har du ondt i benene, især når du bevæger dig? Det kan skyldes åreforkalkning i benene. Tal med din læge om behandling. Forbered dig på samtalen ved hjælp af tjeklisten.

Alt tag

Hvem rammes af sygdommen?

Åreforkalkning i benene er almindeligt blandt ældre. Mange af de sygdomme vi forbinder med det at blive ældre, herunder åreforkalkning i benene, kan forebygges ved at ændre vaner. Med den rette behandling kan prognosen også forbedres…

Alt tag

Diagnose og behandling

Åreforkalkning i benene skyldes aflejringer af kalk og fedt i blodkarrene. Aflejringerne gør blodkarrene stive og forsnævrede, så blodforsyningen nedsættes….

Alt tag

Tre almindelige stadier

Det kan gøre ondt at have åreforkalkning i benene. Men det kan også være, at du ikke oplever nogen særlige symptomer. Bensmerter, der skyldes åreforkalkning, er krampelignende og opstår især, når du bevæger dig…

Alt tag

Træning er vigtigt

Enkle gangøvelser kan hjælpe dig med at mindske smerten og gå længere. Ved gangtræning kan du også forbedre dit almindelige velbefindende og din kondition.

Vi sætter fingeren på sammenhængen mellem åreforkalkning og hjertesygdom

Med den rette behandling mindskes besværet, og risikoen for hjertekarsygdomme reduceres.

Vi sætter fingeren på sammenhængen mellem åreforkalkning og hjertesygdom

YYMMDD Author/Uploaded by

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.